Deze website heeft cookies nodig om alle functies te kunnen uitvoeren. Als u onze website verder bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Meer informatie - Verberg deze tekst

In verband met grote drukte bij onze vervoerder is het mogelijk dat uw pakket een dag langer onderweg is. Onze excuses voor de eventuele overlast.

Lamigo Spin 210 roterende bouwlaser set met baak en statief

incl. BTW

Onze prijs:

€ 799,00

incl. BTW

Onze prijs:

€ 719,95

Direct leverbaar

Normale prijs

€ 799,00

Onze prijs:

€ 719,95

€ 595,00

excl. BTW
 
Roterende laser voor horiontaal en verticaal (!!) gebruik en dubbelafschot.
Deze set wordt geleverdmet laserbaak met snelspanklem en met statief.
De Lamigo Spin 210 is te gebruiken tot maar liefst 250 meter wat een totaal werkbereik van 500 meter geeft. Ook is de bouwlaser verticaal te gebruiken. Zo kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk wanden worden geplaatst.
Verticaal nivelleert de Spin 210 ook volledig automatisch. Om foute metingen te voorkomen schakelt de laser zich automatisch uit zodra deze bewogen wordt.
Bijzondere kenmerken:
De bouwlaser nivelleert volledig automatisch zowel horizontaal als verticaal. Na het inschakelen begint laser automatisch met nivelleren. De Lamigo Spin 210 bouwlaser heeft een TILT functie, die in- of uitgeschakeld kan worden. De bouwlaser is gemakkelijk in afschot te stellen. Dit kan zowel in de X-as als in de Y-as.
 
Hoge nauwkeurigheid  Met een nauwkeurigheid van 1mm op 10 meter is deze Lamigo bouwlaser een uiterst nauwkeurige bouwlaser. In combinatie met het werkbereik is de Spin 210 een echte alleskunner.
 
Helemaal compleet Deze Lamigo Spin 210 is helemaal compleet. Zo wordt standaard bij deze bouwlaser een afstandsbediening geleverd om de bouwlaser gemakkelijk op afstand te kunnen bedienen. Ook zit er een wandhouder bij. Zo kan de Spin 210 gemakkelijk aan een wand of muur bevestigd worden ideaal voor interieurtoepassingen. Tot slot zit er een sterk en toch licht aluminium statief bij!
Standaard zit in de set (zie ook foto:
1x roterende laser met ontvanger in koffer
 
 
Meer informatie
Artikel nummer Spin210set
Fabrikant Lamigo
Modeltype Spin 210 set
Categorie artikel Rotatielaser
1x roterende laser met ontvanger in koffer
1x Baak
1x Aluminium statief  
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Lamigo Spin 210 roterende bouwlaser set met baak en statief
Jouw rating
Slava Yurthev Copyright