Deze website heeft cookies nodig om alle functies te kunnen uitvoeren. Als u onze website verder bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Meer informatie - Verberg deze tekst

In verband met grote drukte bij onze vervoerder is het mogelijk dat uw pakket een dag langer onderweg is. Onze excuses voor de eventuele overlast.

Vergelijk producten
|U hebt geen artikelen gekozen om te vergelijken.
ALTIJD DE SCHERPSTE PRIJZEN!
ADVIES OP MAAT? 077 47 705 81

Wij staan graag voor u klaar

MORGEN IN HUIS?

Bestel voor 17 uur. Ma t/m vr.

GRATIS VERZENDING

Vanaf € 75,- excl. BTW

Stihl electrische kettingzaag MSE 190 C-BQ - blad 35cm

incl. BTW

€ 289,00

Op dit moment niet leverbaar

Onze prijs

€ 289,00

incl. BTW

€ 238,84

ex. BTW

Handige, ergonomisch geoptimaliseerde elektrische motorzaag met STIHL kettingsnelspanner(B) en STIHL QuickStop Super kettingrem (C-Q). Zeer goed om te bouwen, te doe-het-zelven en brandhout te zagen.

 

STIHL Ematic systeem

Het STIHL Ematic-systeem bestaat uit het Ematic-zaagblad, de Oilomatic-zaagketting en een instelbare of verbruik-reducerende oliepomp. De speciale constructie van het zaagblad en de ketting zorgt ervoor dat elke druppel kettingolie daar terecht komt, waar deze voor de smering nodig is. Het olieverbruik kan hierdoor tot zo'n 50% gereduceerd worden.

 

STIHL Kettingsnelspanner (B)

Het STIHL kettingsnelspansysteem (B) maakt het spannen van de zaagketting zeer gemakkelijk. Na het losmaken van het kettingtandwieldeksel kan de ketting met behulp van de stelknop gemakkelijk en snel worden gespannen. Gereedschap heeft men hiervoor niet nodig.

 

 

Kettingrem QuickStop Super (Q)

De bijkomende kettingrem voor extra zekerheid van STIHL. De QuickStop Super wordt niet enkel geactiveerd bij voldoende sterke terugslag of het inschakelen van de handbescherming maar ook zodra de motorzaag aan de achterste handgreep wordt losgelaten. Deze unieke veiligheidsuitrusting zorgt voor nog meer gebruikersbescherming in alle arbeidsposities: bij het starten, bij het dragen en bij korte arbeidsonderbrekingen - volledig zonder bijkomende handgreep en hendel.

 

Technische gegevens

Gewicht kg 1) 4,5
Nom. spanning V 230
Opgenomen vermogen kW 1,9
Kabellengte m 4,0
Geluidsdrukniveau dB(A) 2) 92
Geluidsvermogenniveau dB(A) 2) 103
Trillingsniveau links/rechts m/s² 3) 2,9/3,4 

 

Meer informatie
Artikel nummer 795711891626
Fabrikant Stihl
Modeltype MSE 190
Categorie artikel Kettingzaag
Voltage 230 Volt
Slava Yurthev Copyright